Copy Coach Miro
Ontdek de zin die jou verkoopt

Werk van Miro

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mijn werk voor opdrachtgevers, werkgevers, en klanten.

 
 

Video ANIMATIE SCRIPT

Voor het toenmalige Orangefield schreef ik het Engelse script voor een uitlegvideo voor hun digital office product. Veel van mijn suggesties en ideeën voor beelden werden ook overgenomen. Zie bijvoorbeeld de gevangenis op 0:37.

 

PERSBERICHT JOHAN CRUIJFF

Voor het toenmalige VisionsConnected (nu: Kinly) schreef ik het persbericht over de videodienst waarmee Johan Cruijff de vergaderingen van de raad van commissarissen van Ajax vanuit Barcelona kon bijwonen. Klik hier voor Engels.

 

blogARTIKELEN

Voor ZPP-opleider Open Circles Academy Nederland was ik de ghostwriter van Nisandeh Neta. Van juli 2013 tot januari 2017 vertaalde en schreef ik meer dan 182 blogartikelen voor het actiefste ondernemersblog van Nederland. 

 

E-BOOK / PDF

Deze educatieve pdf is een voorbeeld van marketingmateriaal dat ik schreef voor Open Circles Academy Nederland. Deze pdf gaven we cadeau in ruil voor een e-mail adres of reactie op een blogartikel.

 

Website COPY LADYCOMP

Voor de nieuwe website van Ladycomp schreef ik in samenwerking met Second Opinion Marketing teksten zodat vrouwen en hun partners goedgeïnformeerd kunnen beslissen over aankoop en gebruik van de Ladycomp cycluscomputer.

 

CATALOGUS

Voor forensisch laboratorium Verilabs schreef ik in 2013 de inhoud voor hun website en catalogus. Een leuk project met goede inhoudelijke en procesmatige afstemming met het team van Verilabs.

 

Website copy Maestr

Domotica specialist Maestr levert hoge kwaliteit oplossingen voor huisautomatisering. Voor Maestr schreef ik in samenwerking met Second Opinion Marketing teksten voor hun nieuwe website.