Copy Coach Miro
Ontdek de zin die jou verkoopt

werk

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mijn werk voor opdrachtgevers, werkgevers, en klanten. Ben je benieuwd naar mijn eigen creaties, ga dan naar Read My Slips

 
 

Video ANIMATIE SCRIPT

Voor het toenmalige Orangefield schreef ik het Engelse script voor een uitlegvideo voor hun digital office product. Veel van mijn suggesties en ideeën voor beelden werden ook overgenomen. Zie bijvoorbeeld de gevangenis op 0:37.

 

PERSBERICHT JOHAN CRUIJFF

Voor het toenmalige VisionsConnected (nu: Kinly) schreef ik het persbericht over de videodienst waarmee Johan Cruijff de vergaderingen van de raad van commissarissen van Ajax vanuit Barcelona kon bijwonen. Klik hier voor Engels.

 

blogARTIKELEN

Voor ZPP-opleider Open Circles Academy Nederland was ik de ghostwriter van Nisandeh Neta. Van juli 2013 tot januari 2017 vertaalde en schreef ik meer dan 182 blogartikelen voor het actiefste ondernemersblog van Nederland. 

 

E-BOOK / PDF

Deze educatieve pdf is een voorbeeld van marketingmateriaal dat ik schreef voor Open Circles Academy Nederland. Deze pdf gaven we cadeau in ruil voor een e-mail adres of reactie op een blogartikel.

 

Website COPY LADYCOMP

Voor de nieuwe website van Ladycomp schreef ik in samenwerking met Second Opinion Marketing teksten zodat vrouwen en hun partners goedgeïnformeerd kunnen beslissen over aankoop en gebruik van de Ladycomp cycluscomputer.

 

CATALOGUS

Voor forensisch laboratorium Verilabs schreef ik in 2013 de inhoud voor hun website en catalogus. Een leuk project met goede inhoudelijke en procesmatige afstemming met het team van Verilabs.

 

Website copy Maestr

Domotica specialist Maestr levert hoge kwaliteit oplossingen voor huisautomatisering. Voor Maestr schreef ik in samenwerking met Second Opinion Marketing teksten voor hun nieuwe website.

 

Wil je dat ik voor jou als copywriter aan de slag ga? Overweeg dan om mij een proefstuk te laten maken. Ieder klant is immers anders en resultaten behaald voor de ene klant bieden geen garantie voor de andere. Geef me een heldere briefing over wat je wilt en ik investeer graag 1-2 uur om je een tekst en/of advies te leveren die jou overtuigt om met mij samen te werken aan jouw project . Bel 06 145 86 777 of mail miro@copycoach-miro.com

 

MEER WERK EN KLANTERVARINGEN

Ik kan en zal niet al mijn werk met je delen, dus beoordeel me niet alleen op mijn portfolio. Zie de woordwolk van klantervaringen en lees vooral ook de aanbevelingen op mijn LinkedIn profiel waarvan je een aantal terugvindt op Over Miro op mijn website.

Tot slot, nog een aantal links naar voorbeelden van mijn werk voor als je nog niet genoeg hebt gezien:

Landingspagina voor training seminar

Print Handout - Chronicle for the Future

Print Handout - Krant van de Toekomst

PDF - 10 Mistakes that Cost You Clients, Cash and Reputation 

Website copy: Vatencollectief Wijnbeurs

Website copy: Buro Fondsenwerving inclusief animatievideo

Website copy: Emtra Hygiëne Service

Blogartikel:  poets jij iedere dag je tanden?

Persbericht Kantooropening (Engels)

Over Wat U Zegt Telegraaf.nl