Copy Coach Miro
Ontdek de zin die jou verkoopt

Aanbod

Ontdek de tekst die jouw unieke waarde pakkend beschrijft.

Ontdek de zin die jou verkoopt

 
 

Copy Quick scan

Als ik jou nog niet ken, kun je het beste hier beginnen. De copy quick scan is maatwerk copywriting advies op basis van mijn eerste indruk van jouw teksten. Profiteer van nieuwe inzichten die je snel kunt toepassen. Want tekst verander je in een handomdraai.

 

 

Copy Koffie CoACHING

Individuele schrijf coaching in een café, met onze laptops naast elkaar. Samen maken we jouw teksten pakkend. We raken jouw doelgroep in het hart. Ik leer je denken en schrijven als een copywriter. En we drinken cappuccino. Thee mag ook, maar koffie vind ik net iets gezelliger.

 

 

LIVE CoPy CHAT

Via Skype werken we samen aan jouw teksten in een gedeeld google doc. Jij ziet realtime wat ik typ. Ik denk hardop, ik vraag door en jij ontdekt hoe je naar jouw teksten moet kijken als een copywriter. Geen koetjes en kalfjes. We gaan direct met je teksten aan de slag.

 

 

GROEPSTRAINING COMMERCIEEL SCHRIJVEN

Beschrijf pakkend wat jou uniek maakt. Op je website, in e-mails, advertenties, blog of video’s. Ontdek jouw wervende waarheid in deze unieke 1-daagse training. Neem je laptop mee, want ik wil jouw handen op die toetsen tekeer zien gaan.

 

 

AutoCUe Tekst VOOR VIDEO

Weet je niet wat je moet zeggen in je video? Of heb je last van cameravrees? Ik help je graag met het schrijven van een autocue tekst die rustig voor de camera langsloopt. Jij leest jouw tekst en je hoeft nergens meer aan te denken. Wat een verademing.

 

 

Ghost BLOGGING

Heb je geen tijd of zin om zelf je blog te schrijven?
Als we een klik hebben, kan ik misschien wel jouw ghostwriter worden.

 
 
 
 

COPYWRITING & SPEECH Schrijven

Neem contact op als je het schrijven van je marketing teksten aan mij wilt uitbesteden. Of wanneer je een onnavolgbare speech nodig hebt. Ik leg graag mijn woorden in jouw mond.