Copy Coach Miro
Ontdek de zin die jou verkoopt

PEJOF

Ontdek de zin die jou verkoopt

Copy Coffee Coaching

 
image copy koffie consult.jpg
 
 

Eureka in de horeca

Vind je het moeilijk om jouw unieke toegevoegde waarde pakkend te beschrijven?

Grote kans dat je nog zoekt naar wat jou onderscheidt.

Er komt pas een einde aan de twijfel op het moment dat je de juiste woorden voor je ziet.

Daarom wil ik met jou gaan schrijven.

Via een copywriting coaching sessie in een café ontdek je…

  • Jouw échte unieke toegevoegde waarde

  • De kern van jouw corporate story

  • De zin die jou verkoopt

ERVARINGEN

Miro heeft me op onnavolgbare wijze geholpen om te verwoorden waar ik voor sta, wat de kern is van mijn toegevoegde waarde en hoe UITGEREKEND IK het beste kan bijdragen. Door mij te bevragen en direct zijn ideeën op te schrijven creëerde hij met mij een heldere, realistische visie voor mijn carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling. Met bruikbare en praktische woorden kreeg ik van Miro de grip en houvast die ik zocht. Het was een magisch en soms ook emotioneel proces. Maar het werd nooit zwaar, omdat Miro’s humoristische, creatieve en persoonlijke aanpak garant stonden voor een onvergetelijke positieve middag. Een sessie met Miro is een must als je nog zoekt naar wat je écht wilt, wat je écht goed kan en hoe je dit op een pakkende manier kunt verwoorden.
— Alexandra Curfs
In onze copy coffee sessie kwam Miro razendsnel tot de kern. Hij opende mijn ogen voor mijn kwaliteiten, wist er de juiste woorden aan te geven en hij inspireerde me er echt wat mee te gaan doen.
— Mark Workel
Met de schrijf-coaching van Miro ben ik tot de kern gekomen. De kern van wat ik doe én - daarmee - wat ik wil overdragen. Miro stelt treffende vragen en heeft een scherpe blik. Zijn aanpak is scherp-kritisch en eerlijk. Daar heb ik wat aan. Geen bla, bla maar aha! Hij hielp mij ook schrappen wat nodig was, tot de ui ver genoeg was afgepeld. Dat was me alleen nooit gelukt. Zijn humor, flair en onnavolgzaamheid maken het ook nog eens heel erg plezierig en inspirerend om met hem te werken. Hoewel hij me niet adviseert om uitroeptekens te gebruiken, doe ik het hier lekker toch, want MIRO is TOP!!!
— Elisabeth Hoitsma
Copy Koffie Coaching met Miro? Dat wilde ik wel. Ik zat op dat moment netop een dood spoor ten aanzien van de vervolgstappen in mijn carrière. Ik wist het gewoon even niet. Miro bracht daar verandering in. Door gerichte vragen te stellen en mijn loopbaan te ‘reframen’, werd er ineens een rode draad zichtbaar die ik daarvoor nooit had gezien. Ik zag ineens helder waar mijn kracht ligt en met welke type bedrijven dit goed samengaat. Na afloop kreeg ik de opdracht om te werken aan mijn persoonlijke ‘corporate’ story. Na de sessie met Miro (en drie koppen cappuccino) had ik hiervoor de food for thought die ik nodig had.
— Margo van Dooremalen

Lees meer ervaringen

De investering voor Copy Coffee Coaching sessie is €695 exclusief btw.

Inclusief lunch en koffie.

Het is één van de beste investering die je kunt doen, want…

… je krijgt de focus die je nodig hebt voor al je commerciële communicatie.

Durf je niet direct te boeken omdat je me nog niet kent?

Ik begrijp het.

Klik hieronder op mijn neus om een video over mij te activeren.

 

En als je nog vragen hebt, e-mail gerust naar info@copycoach-miro.com of bel 030 202 1374

Voel je geroepen,

Miro